hialuronat de sodi de qualitat cosmètica

Descripció breu:

El hialuronat de sodi és àmpliament utilitzat en els cosmètics , que és un excel·lent humectant, ja que podria contenir aigua fins a 1000 vegades el seu propi pes. Hi ha molts tipus diferents de pes molecular, pes molecular alt  (> 1,5MDa), pes molecular ordinari (0,8-1,5MDa), pes molecular baix (0,1-0,8MDa) i pes molecular molt baix (<0,1MDa).

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@awabiopharm.com for els nous preus.


Detalls del producte

COA

Característiques del producte

● Alta seguretat

Passat la certificació de matèries primeres ECOCERT cosmètics orgànics internacionals.
Aquest producte s'obté per fermentació de soques no transgènics, tots fermentació materials són fonts no animals.
L'homologació de seguretat de l'agència d'inspecció autoritzada demostra que el producte és segur.

● d'alta puresa, sota la impuresa

El contingut d'àcid glucurònic és més alt que l'estàndard de la indústria nacional.
El contingut de proteïna, àcid nuclear i de metalls pesats són més baixos que l'estàndard de la indústria nacional. Estricta gestió de la producció i l'equip de producció avançada assegurar-se que evitar de la introducció d'altres impureses desconegudes i la contaminació de microorganismes patògens en el procés de producció.

● Servei personalitzat

Oferir productes amb pesos moleculars diferents, també poden personalitzar el producte d'acord amb els requisits dels clients.
Proporcionar suport tècnic integral a l'ús del producte d'avaluació de l'eficàcia, etc.

funcions

El pes molecular de HA és molt àmplia des 1 kDa a 3000KDa. I els efectes de hialuronat sòdic amb un pes molecular diferent en els cosmètics són força diferents.

Ha amb diferent MW

Recomanat  Rang MW

eficiència

d'alt PM

≥ 1.5x106 Dóna

retenció d'aigua, promoure la regeneració af el teixit cel·lular.

MW ordinària

(0,80 ~ 1,50) x106 Dóna

Mantenir la humitat de la pell i la lubricació durant molt de temps.

sota PM

(0,10 ~ 0,50) x106 Dóna

Fàcilment absorbit per la pell, nodrir la pell.

Super sota MW

≤ 10.000 Dóna

absorció Trans-dèrmica, d'hidratació profunda.

especificacions

Article

qualitat cosmètica

aparença

Pols blanc o gairebé blanc
transparència ≥ 99,0%

pH

6,0 ~ 7,5
L'àcid glucurònic ≥ 45,0%

proteïna

≤ 0,1%
Pèrdua en l'assecat ≤ 10,0%
Residu d'ignició ~ 15,0% 20,0%

densitat aparent

----

metalls pesants ≤ 20 ppm

arsènic

≤ 2 ppm
recompte total de bacteris

<100cfu / g

Floridures i llevats

<20cfu / g

Staphylococcus aureus

Negatiu

Pseudomonas aeruginosa

Negatiu

aplicació s

Tipus d'aplicació producte principal La dosi recomanada mètode de l'ús
productes per a la cura de la pell Cremes, locions, essències, gels, màscares, etc. 0,05% -0,5%

(Basat en hialuronat de sodi sòlid)

Dissolt en aigua. Com més gran sigui el pes molecular, més lenta serà la dissolució, i la dissolució més ràpid mitjançant escalfament o el  similars.
productes de maquillatge Fundació, llapis de llavis, ombra d'ulls, etc.
producte de neteja Netejador, gel de dutxa, etc.
fonts de els cabells Xampú, condicionador, fermentació, restaurador de cabells, etc.

  • Anterior:
  • Següent:

  • Envieu-nos el vostre missatge:

    Escriu un missatge aquí i enviar-lo a nosaltres