Kosmetisk kvalitet natriumhyaluronat

Kort beskrivelse:

Natriumhyaluronat bruges i vid udstrækning i kosmetik som er et fremragende fugtighedsbevarende middel, da det kunne holde vand op til 1000 gange sin egen vægt. Der er mange forskellige slags molekylvægt, høj molekylvægt  (> 1,5MDa), almindelig molekylvægt (0,8-1,5MDa), lav molekylvægt (0,1-0,8MDa) og super lav molekylvægt (<0,1MDa).

Kontakt os på info@awabiopharm.com for de nyeste priser.


Produkt detaljer

COA

produktresuméet

● Høj sikkerhed

Bestået den internationale økologiske kosmetik ECOCERT råmateriale certificering.
Dette produkt opnås ved fermentering af ikke-transgene stammer, alle af fermenteringsprodukter materialer er ikke-animalske kilder.
Sikkerheden godkendelse fra autoritative kontrolorganet beviser, at produktet er sikkert.

● høj renhed, lav urenhed

Indholdet af Glucuronsyren højere end den nationale industri standard.
Indholdet af protein, nuklear syre og heavy metal er lavere end den nationale industri standard. Streng produktionsstyring og avanceret produktionsudstyr sørge for han undgår af indførelsen af andre ukendte urenheder og forurening af sygdomsfremkaldende mikroorganismer i produktionsprocessen.

● Personlig service

Tilbyd produkter med forskellig molekylvægt, også kan tilpasse produktet i henhold til kundernes krav.
Giv omfattende teknisk support fra brugen produkt til effekten evaluering osv

Funktioner

Molekylvægt på HA er meget bredt fra 1 kDa til 3000KDa. Og virkningerne af natriumhyaluronat med forskellig molekylvægt i kosmetik er helt anderledes.

HA Med forskellige MW

Anbefalet  MW Range

Effektivitet

High MW

≥ 1.5x106 Da

tilbageholdelse høj vand, fremmer regeneration of cellevæv.

Almindelig MW

(0,80 ~ 1,50) x106 Da

Hold huden fugt og smøring i lang tid.

lav MW

(0,10 ~ 0,50) x106 Da

Let absorberes af huden, nærende for huden.

Super Low MW

≤ 10000 Da

Trans-dermal absorption, dyb fugtgivende.

specifikationer

Vare

Kosmetiske Grade

Udseende

Hvidt eller næsten hvidt pulver
Gennemsigtighed ≥ 99,0%

pH

6,0 ~ 7,5
glucuronsyre ≥ 45,0%

Protein

≤ 0,1%
Tab ved tørring ≤ 10,0%
Restprodukt ved antænding 15,0% ~ 20,0%

Rumvægt

----

Tung metal ≤ 20 ppm

Arsen

≤ 2 ppm
Samlet bakterietal

<100cfu / g

Skimmel og gær

<20cfu / g

Staphylococcus aureus

Negativ

Pseudomonas aeruginosa

Negativ

Ansøgning s

Anvendelse Type Major Produkt Anbefalet dosering Anvendelse metode
produkter hudpleje Cremer, lotions, essenser, geler, masker osv 0,05% -0.5%

(Baseret på fast natriumhyaluronat)

Opløst i vand. Jo større molekylvægt, jo langsommere opløsningshastigheden, og hurtigere opløsning ved opvarmning eller  lignende.
Makeup produkter Læbestift, øjenskygge, etc.
Rengøring produkt Sæbe, shower gel, etc.
Hår forsyninger Shampoo, balsam, gæring, hår restaurator, osv

  • Forrige:
  • Næste:

  • Send din besked til os:

    Skriv din besked her og send den til os