hialuronato de sodio de grao cosmético

Descrición curta:

O hialuronato de sodio é moi utilizado en cosméticos que é un excelente humectante xa que pode aguantar auga ata 1000 veces o seu propio peso. Hai moitos tipos diferentes de peso molecular, alto (> 1,5MDa), peso molecular ordinario (0,8-1,5MDa), peso molecular baixo (0,1-0,8MDa) e peso molecular moi baixo (<0,1MDa).

Póñase en contacto connosco en info@awabiopharm.com for os prezos máis recentes.


Detalles do produto

COA

Características do Medicamento

seguridade ● alta

Pasou a internacional Ecocert cosméticos orgánicos certificación materia prima.
Este produto é obtido por fermentación de cepas non transxénicas, todo de fermentación materiais son de fontes non animais.
A aprobación de seguridade polo órgano fiscalizador autoridade proba que o produto é seguro.

● alta pureza, baixo impureza

O contido de ácido glucurônico é maior que o estándar da industria nacional.
O contido de proteína, ácido nuclear e de metais pesados son máis baixos do que o estándar da industria nacional. Xestión da produción rigorosa e equipamentos de produción avanzados que seguro que evita a introdución doutras impurezas descoñecidas ea contaminación de microorganismos patóxenos no proceso de produción.

● Atención personalizada

Ofrecer produtos con diferentes pesos moleculares, tamén pode personalizar o produto de acordo cos requisitos dos clientes.
Proporcionar soporte técnico completo de uso do produto para avaliación da eficacia, etc.

funcións

O peso molecular do HA é moi ampla de 1 kDa para 3000KDa. E os efectos de hialuronato sódico con peso molecular diferente en cosméticos son moi diferentes.

HA con PM diferente

Recoméndase  Faixa MW

eficiencia

alta MW

≥ 1.5x106 Da

Alta retención de auga, promover a rexeneración af o tecido celular.

MW ordinaria

(0,80 ~ 1,50) x106 Da

Manter a humidade da pel e lubricación por un longo tempo.

low MW

(0,10 ~ 0,50) x106 Da

Facilmente absorbido pola pel, nutrir a pel.

Super Low MW

≤ 10000 Da

absorción Trans-dérmica, hidratación profunda.

especificacións

elemento

Cosmetic Reixa

aspecto

Po branco ou case branco
transparencia ≥ 99,0%

pH

6,0 ~ 7,5
ácido glucurónico ≥ 45,0%

proteína

≤ 0,1%
Perda por desecación ≤ 10,0%
Residuo de ignición 15,0% ~ 20,0%

densidade aparente

----

Heavy metal ≤ 20 ppm

arsénico

≤ 2 ppm
Conta bacteriana total

<100cfu / g

Mohos e leveduras

<20cfu / g

Staphylococcus aureus

Negativo

Pseudomonas aeruginosa

Negativo

aplicación s

Tipo de aplicación produto principal A dosificación recomendada uso de método
produtos de coidados da pel Cremas, loções, esencias, xees, máscaras, etc 0,05% -0,5%

(Baseado no hialuronato sódico sólido)

Disolveuse en auga. Canto maior sexa o peso molecular, máis lenta será a disolución, ea disolución rápida a través de calefacción ou o  similar.
produtos de maquillaxe Fundación, batom, sombra, etc
produto de limpeza Limpador, xel de baño, etc.
materiais de cabelo Shampoo, acondicionado, fermentación, restaurador de pelo, etc.

  • Anterior:
  • Seguinte:

  • Envíanos a túa mensaxe:

    Escribe aquí a túa mensaxe e enviala para nós