ING IS SODIUM HYALURONATE

Sodium hyaluronate yaiku uyah sing asale saka asam hyaluronik, kanthi bobote molekuler saka 3000Da nganti 2500KDa lan CAS no. 9067-32-7. Iki minangka mucopolysaccharide polimer sing bola-bali digandhengake karo unit N-acetylglucosamine lan disaccharide asam D-glucuronic. Iki alami ing kulit, mata, sendi, lan organ liyane lan jaringan konektivitas. Sampeyan wis ditemokake yen sodium hyaluronate akeh fungsi fisiologis, kayata partisipasi ing pelembab, pelumasan, penyembuhan luka, perbaikan jaringan, regenerasi, respon radang, pangembangan embrio, lan liya-liyane.

Sodium hyaluronate digunakake ing produk panganan, kosmetik, lan obat-obatan. Kekuwatan kasebut wis dikonfirmasi, lan ora mungkin nyebabake reaksi anafilaksis amarga disebarake kanthi alami ing awak manungsa. Ana rong cara kanggo ngasilake sodium hyaluronate, ekstraksi saka sisir pitik, lan fermentasi biologis. Kita nggunakake fermentasi biologis, kanthi non-GMO, ora ana sumber kewan.

In-kosmetik Paris 2019

In-kosmetik Paris 2019

 PCHI Shanghai 2019

PCHI Shanghai 2019

CPHI Shanghai 2019

CPHI Shanghai 2019

Sertifikat Dianyari

Sertifikat Dianyari

TWO BIG FESTIVALS

TWO BIG FESTIVALS

PRODUK RUMUSAN 2020.8

PRODUK RUMUSAN 2020.8

TEAM-MEMBANGKANG TEAM 2020.7

TEAM-MEMBANGKANG TEAM 2020.7

Vitafoods Geneva 2019

Vitafoods Geneva 2019

  • babaganus02

SHANDONG AWA BIOPHARM CO, LTD. didegaké ing 15 Juli 2010. Perusahaan saiki duwe total aset meh 100 yuta yuan, kanthi karyawan luwih saka 100. Kapasitas taunan udakara 130MT sapunika, kalebu 100MT kosmetik lan bahan kelas HA, 20MT saka oligo HA, 10MT mata tetes mata lan kelas 3MT saka injeksi kelas HA. Kanthi teknologi produksi majeng, kualitas produk, lan layanan dodolan sing apik, kita bakal entuk reputasi apik lan dipercaya saka pelanggan. 

Sawise gaweyan gedhe 10 taun, kita wis dhaptar ing Papan Telung Anyar (kode Simpenan: 832607) lan entuk sertifikat lan kualifikasi, kaya ISO9001, DMF, NSF, KOSHER, HALAL, ECOCERT, COSMOS, Lisensi Manufaktur Obat, sertifikat Tinggi teknologi Enterprise, sapiturute, lan kita terus tuwuh lan maju. Tembung hard, masa depan sing cerah.

  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate
  • sodium Hyaluronate

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita