ШТО Е СОДИУМ ХИАЛУРОНАТ

Натриум хијалуронат е сол добиена од хијалуронска киселина, со молекуларна тежина од 3000Da до 2500KDa и CAS бр. 9067-32-7. Тоа е полимер мукополисахарид кој постојано се поврзува со единиците на N-ацетилглукозамин и Д-глукуронска киселина. Природно е присутно кај кожата, очите, зглобовите и другите органи и сврзните ткива. Откриено е дека натриум хијалуронат има многу физиолошки функции, како што е учество во навлажнувачки, подмачкување, зараснување на рани, поправка на ткиво, регенерација, воспалителен одговор, ембрионален развој и др.

Натриум хијалуронат широко се користи во прехранбени производи, козметика и лекови. Неговата безбедност е потврдена, а малку е веројатно дека ќе предизвика анафилактичка реакција затоа што природно се дистрибуира во човечкото тело. Постојат два начина за производство на натриум хијалуронат, екстракција од чешел од пилешко месо и биолошка ферментација. Ние користиме биолошка ферментација, без ГМО, без извор на животни.

Ин-козметички Париз 2019 година

Ин-козметички Париз 2019 година

 PCHI Шангај 2019 година

PCHI Шангај 2019 година

ЦЈЗ Шангај 2019 година

ЦЈЗ Шангај 2019 година

Ажурирани сертификати

Ажурирани сертификати

TWO BIG FESTIVALS

TWO BIG FESTIVALS

ПРОИЗВОДСТВО НА РЕЗУМАТА 2020.8

ПРОИЗВОДСТВО НА РЕЗУМАТА 2020.8

ТИМСКИ ТИМ-ГРАДЕЕ 2020.7

ТИМСКИ ТИМ-ГРАДЕЕ 2020.7

Vitafoods evaенева 2019 година

Vitafoods evaенева 2019 година

 • за околу02

ШАНДОНГ АВА БИОФАРМ СД, LTD. е основана на 15 јули 2010 година. Компанијата во моментов има вкупно средства од скоро 100 милиони јуани, со повеќе од 100 вработени. Годишниот капацитет е околу 130 МТ во моментов, вклучително и 100MTs на козметика и храна ХА одделение, 20 MTs на олиго ХА, 10MTs на капки за очи одделение HA и 3MTs на инјекција одделение HA. Со напредна технологија на производство, висок квалитет на производот и одлична услуга по продажбата, ние добиваме добри репутации и доверба од клиентите. 

После 10 години напорни напори, се наведовме на Нови три табли (код на берза: 832607) и добивме многу сертификати и квалификации, како ISO9001, DMF, NSF, KOSHER, HALAL, ECOCERT, COSMOS, Лиценца за производство на лекови, Сертификат за високо- tech Enterprise, итн. И ние постојано растеме и развиваме. Зборувајќи напорно, доаѓа светлата иднина.

 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate
 • натриум Hyaluronate

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас