gatunku kosmetycznego hialuronian sodowy

Krótki opis:

Hialuronian sodu jest szeroko stosowany w kosmetykach - jest doskonałym środkiem utrzymującym wilgoć, ponieważ może zatrzymywać wodę nawet 1000 razy większą od masy własnej. Istnieje wiele różnych rodzajów masy cząsteczkowej, dużej (> 1,5MDa), zwykłej masy cząsteczkowej (0,8-1,5MDa), niskiej masy cząsteczkowej (0,1-0,8MDa) i bardzo niskiej masy cząsteczkowej (<0,1MDa).

Skontaktuj się z nami pod adresem info@awabiopharm.com, aby uzyskać najnowszych ceny.


Szczegóły produktu

Certyfikat Autentyczności

Charakterystyka produktu

● Wysoki poziom bezpieczeństwa

Zdał międzynarodowy certyfikat ECOCERT kosmetyki organiczne surowca.
Produkt ten otrzymuje się przez fermentację szczepów nietransgenicznych, wszystkie materiały fermentacji źródła pochodzenia niezwierzęcego.
Zatwierdzenie bezpieczeństwa przez autorytatywne agencji kontroli okaże się, że dany produkt jest bezpieczny.

● o wysokiej czystości, o niskiej zanieczyszczeń

Zawartość kwasem glukuronowym jest wyższa niż normy krajowej branży.
Zawartość białka, kwasu jądrowego i metali ciężkich jest mniejsza niż narodowego standardu. Ścisłe kierownictwo produkcji i zaawansowanych urządzeń produkcyjnych upewnić się, że uniknięcie wprowadzenia innych nieznanych zanieczyszczeń i skażeń chorobotwórczych mikroorganizmów w procesie produkcyjnym.

● spersonalizowane usługi

Oferta produktów o różnych masach cząsteczkowych, również można dostosować produkt w zależności od wymagań klientów.
Zapewniamy kompleksową obsługę techniczną użycia produktu w celu oceny skuteczności, etc.

Funkcje

masa cząsteczkowa kwasu hialuronowego jest bardzo szeroki z 1KDa do 3000KDa. A efekty hialuronianu sodu o różnym ciężarze cząsteczkowym w kosmetyce są całkiem różne.

HA o różnych MW

Zaleca  MW Zakres

Wydajność

wysoka MW

≥ 1.5x106 Da

Wysoka retencja wody, promować regenerację af tkanki komórkowej.

Zwyczajne MW

(0,80 ~ 1,50) x 106 Da

Zachować nawilżenie skóry i smarowanie przez długi czas.

niska MW

(0,10 ~ 0,50) x 106 Da

Łatwo wchłaniany przez skórę, odżywia skórę.

Super Low MW

≤ 10.000 Da

wchłanianie przezskórne, głębokie nawilżający.

specyfikacje

Pozycja

Kosmetyki klasa

Wygląd

Biały lub prawie biały proszek
Przezroczystość ≥ 99,0%

pH

6,0 ~ 7,5
Kwas glukuronowy ≥ 45,0%

Białko

≤ 0,1%
Strata przy suszeniu ≤ 10,0%
Pozostałość po prażeniu ~ 15,0% 20,0%

gęstość nasypowa

----

heavy metal ≤ 20 ppm

Arsen

≤ 2 ppm
Ogólna liczba bakterii

<100cfu / g

Pleśni i drożdży

<20cfu / g

Staphylococcus aureus

Negatywny

Pseudomonas aeruginosa

Negatywny

Zastosowanie s

typ aplikacji głównym produktem Rekomendowana dawka wykorzystanie metody
produkty do pielęgnacji skóry Kremy, balsamy, olejki, żele, maseczki itd 0,05% -0,5%

(Na podstawie stałej hialuronianu sodu)

Rozpuszcza się w wodzie. Im większa jest masa cząsteczkowa, tym wolniejsze rozpuszczanie i na szybsze rozpuszczanie się przez ogrzewanie i tym  podobne.
produkty kosmetyczne Fundacja, szminka, cień do oczu, itd.
Produkt czyszczący Pielęgnacja twarzy, żel pod prysznic, itd.
materiały do ​​włosów Szampon, odżywka, fermentacja, konserwator włosy, itd.

  • Poprzedni:
  • Dalej:

  • Wyślij wiadomość do nas:

    Wpisz tutaj swoją wiadomość i wysłać go do nas