grad cosmetic hialuronat de sodiu

Scurta descriere:

Hialuronatul de sodiu este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice ,, care este un excelent umectant, deoarece ar putea ține apa de până la 1000 de ori de greutatea proprie. Există multe tipuri diferite de greutate moleculară, greutate moleculară  mare (> 1,5MDa), greutate moleculară obișnuită (0,8-1,5MDa), greutate moleculară mică (0,1-0,8MDa) și greutate moleculară foarte mică (<0,1MDa).

Contactați-ne la info@awabiopharm.com pentru cele mai noi prețuri.


Detaliile produsului

COA

Caracteristicile produsului

● securitate înaltă

A trecut Ecocert internaționale cosmetice organice certificare materie primă.
Acest produs este obținut prin fermentarea tulpinilor non-transgenice, toate materialele de fermentație sunt surse non-animale.
Aprobarea de siguranță de către organismul de control autoritate dovedește că produsul este sigur.

puritate ● înaltă, impuritate scăzută

Conținutul de acid glucuronic este mai mare decât standardul industriei naționale.
Conținutul de proteine, acid nucleară și metale grele sunt mai mici decât standardul industriei naționale. Management de producție stricte și echipamente avansate de producție asigurați - vă că evitarea introducerii altor impurități necunoscute și contaminarea microorganismelor patogene în procesul de producție.

● Serviciu personalizat

Oferta de produse cu greutăți moleculare diferite, de asemenea , pot personaliza produsul în conformitate cu cerințele clienților.
Furnizarea de suport tehnic global de la utilizarea produsului la evaluarea eficacității, etc.

funcţii

Greutatea moleculară a HA este foarte largă de 1kDa la 3000KDa. Iar efectele hialuronat de sodiu cu greutate moleculară diferită în produsele cosmetice sunt destul de diferite.

HA cu diferite MW

Recomandat  MW Gama

Eficienţă

MW de mare

≥ 1.5x106 Da

mare de reținere a apei, pentru a promova regenerarea af țesutului celular.

MW obișnuită

(0,80 ~ 1,50) x 106 Da

Păstrați hidratarea pielii și lubrifiere pentru o lungă perioadă de timp.

Low MW

(0,10 ~ 0,50) x 106 Da

Ușor de absorbit de piele, hranind pielea.

Super Low MW

≤ 10000 Da

absorbție trans-dermal, hidratare profunda.

Specificații

Articol

Cosmetic Grad

Aspect

Albă sau pulbere aproape albă
Transparenţă ≥ 99,0%

pH

6,0 ~ 7,5
acid glucuronic ≥ 45,0%

Proteină

≤ 0,1%
Pierdere prin uscare ≤ 10,0%
Reziduu la calcinare 15,0% 20,0% ~

densitatea în vrac

----

Metal greu ≤ 20 ppm

Arsenic

≤ 2ppm
Numărul total de bacterii

<100cfu / g

Mold și drojdie

<20cfu / g

Staphylococcus aureus

Negativ

Pseudomonas aeruginosa

Negativ

Aplicație s

Tipul aplicației Major produs doza recomandată metoda de utilizare
Produse de îngrijire a pielii Creme, loțiuni, esențe, geluri, masti, etc. 0,05% -0.5%

(Bazat pe hialuronat de sodiu solid)

Dizolvat în apă. Cu cat mai mare greutate moleculară, mai lent dizolvarea, iar dizolvarea mai rapidă prin încălzire sau  similar.
produse de machiaj Fundația, ruj, fard de ochi, etc.
produs de curățare Cleanser, gel de duș, etc.
furnituri de par Șampon, balsam, fermentare, restaurator de păr etc.

  • Previous:
  • În continuare:

  • Trimiteți-ne mesajul:

    Scrie aici mesajul tau si trimite-l la noi