FAR HSHT H HYALURONATI SODIUM

Hialuronati i natriumit është një kripë që rrjedh nga acidi hialuronik, me peshën molekulare nga 3000Da në 2500KDa dhe CAS nr. 9067-32-7. Shtë një mukopolizakarid polimer që lidhet në mënyrë të përsëritur nga njësitë e disakarideve të acidit N-acetilglukozaminë dhe acidit D-glukuronik. Naturallyshtë natyrisht e pranishme në lëkurë, sy, nyje dhe organe të tjera dhe inde lidhëse. Shtë zbuluar se hialuronati i natriumit ka shumë funksione fiziologjike, siç janë pjesëmarrja në hidratues, vajosje, shërimin e plagëve, riparimin e indeve, rigjenerimin, përgjigjen inflamatore, zhvillimin embrional, etj.

Hialuronati i natriumit përdoret gjerësisht në produktet ushqimore, kozmetikë dhe farmaceutikë. Siguria e tij është konfirmuar, dhe nuk ka të ngjarë të shkaktojë një reagim anafilaktik, sepse shpërndahet natyrshëm në trupin e njeriut. Ekzistojnë dy mënyra për të prodhuar hialuronat natriumi, nxjerrje nga krehati i pulës dhe fermentimi biologjik. Ne përdorim fermentimin biologjik, me jo OMGJ, pa burim shtazor.

In-kozmetike Paris 2019

In-kozmetike Paris 2019

 PCHI Shanghai 2019

PCHI Shanghai 2019

CPHI Shanghai 2019

CPHI Shanghai 2019

Certertifikatat e azhurnuara

Certertifikatat e azhurnuara

TWO BIG FESTIVALS

TWO BIG FESTIVALS

PRODHIMI I REZUMIT 2020.8

PRODHIMI I REZUMIT 2020.8

EKIPI BIMI-NDERTESA 2020.7

EKIPI BIMI-NDERTESA 2020.7

Vitafoods Geneva 2019

Vitafoods Geneva 2019

 • aboutus02

BIOPHARM SHANDONG AWA CO, LTD. u themelua më 15 korrik 2010. Kompania aktualisht ka asete totale prej afro 100 milion juan, me më shumë se 100 të punësuar. Kapaciteti vjetor është rreth 130MT tani për tani, duke përfshirë 100MT të shkallës kozmetike dhe ushqimore të klasës HA, 20 MTT të oligo HA, 10MTs të pikave të syrit të shkallës HA dhe 3MT të nivelit të injeksionit HA. Me teknologji të përparuar të prodhimit, cilësi të lartë të produktit dhe shërbim të shkëlqyer pas shitjes, ne fitojmë reputacion të mirë dhe besim nga klientët. 

Pas përpjekjeve të mëdha të 10 viteve, ne kemi renditur në Bordin e Tretë të Ri (kodi i aksioneve: 832607) dhe kemi marrë shumë çertifikata dhe kualifikime, si ISO9001, DMF, NSF, KOSHER, HALAL, ECOCERT, COSMOS, Leja e Prodhimit të Barnave, Certifikata e Lartë- Ndërmarrja e teknologjisë, etj. Dhe ne vazhdojmë të rritet dhe zhvillohet. Fjalë e vështirë, vjen e ardhmja e ndritshme.

 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate
 • natriumi Hyaluronate

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne