klasën kozmetike hyaluronate sodium

Përshkrim i shkurtër:

Hialuronati i natriumit përdoret gjerësisht në kozmetikë që është një humectant i shkëlqyeshëm pasi mund të mbajë ujë deri në 1000 herë peshën e vet. Ekzistojnë shumë lloje të ndryshme të peshës molekulare, peshë të lartë molekulare  (> 1.5MDa), peshë molekulare të zakonshme (0.8-1.5MDa), peshë të ulët molekulare (0,1-0,8MDa) dhe peshë super të ulët molekulare (<0,1MDa).

Kontaktoni me ne në info@awabiopharm.com për çmimet më të reja.


Detail Product

COA

Karakteristikat e produktit

Siguria ● Lartë

Kaluar ECOCERT ndërkombëtare kozmetike Organike materiale të papërpunuara certifikimit.
Ky produkt është marrë nga fermentimi i shtameve jo-transgenic, të gjitha fermentimit materialeve janë burime jo-shtazore.
Miratimi sigurisë nga agjencia autoritative inspektimit vërteton se produkti është i sigurt.

pastërti ● Lartë, papastërti e ulët

Përmbajtja e glukuronik Acid është më e lartë se standardet e industrisë kombëtare.
Përmbajtja e proteinave, acid bërthamore dhe metaleve të rënda janë më të ulëta se standardi industrisë kombëtare. Menaxhimit të rreptë të prodhimit dhe pajisje të përparuara të prodhimit të sigurohemi se ai shmangien e futjes së papastërtive të tjerë të panjohur dhe ndotjen e mikroorganizmave patogjene në procesin e prodhimit.

● personalizuar të shërbimit

Produktet e ofruar me pesha të ndryshme molekulare, gjithashtu mund të rregulloje produktin sipas kërkesave të klientëve.
Të ofrojë mbështetje të plotë teknike nga përdorimin e produktit për vlerësimin efikasiteti, etj

Funksione

pesha molekulare e HA është shumë e gjerë nga 1KDa për 3000KDa. Dhe efektet e Hyaluronate natriumi me peshë të ndryshme molekulare në kozmetikë janë mjaft të ndryshme.

HA Me MW ndryshëm

Recommended  MW Gama

efikasitet

lartë MW

≥ 1.5x106 Da

ruajtja e ujit të lartë, të nxitur rigjenerimin af indet qelizore.

MW zakonshëm

(0.80 ~ 1.50) x106 Da

Të mbajtur lagështi lëkurës dhe lubrifikim për një kohë të gjatë.

Low MW

(0,10 ~ 0,50) x106 Da

Lehtë absorbohet nga lëkura, ushqyes të lëkurës.

Super Low MW

00 10000 Da

thithjen Trans-lëkurës, hidratues të thellë.

specifikimet

artikull

Grade Kozmetike

shfaqje

Bardhë ose pluhur pothuajse të bardhë
transparenca ≥ 99,0%

pH

6.0 ~ 7.5
acid glukuronik .0 45.0%

proteinë

≤ 0,1%
Humbja në tharje ≤ 10.0%
Mbetjet në ndezjen 15.0% ~ 20.0%

dendësia Bulk

----

Metaleve të rënda 20ppm

arsenik

≤ 2 pasdite
Numri total bakteriale

<100cfu / g

Myk dhe maja

<20cfu / g

Stafilokoku aureus

Negativ

Pseudomonas aeruginosa

Negativ

Aplikimi s

aplikimi Lloji Produkt i madh Doza e rekomanduar Metoda Përdorimi
Produkte te kujdesit të lëkurës Krem, kremra, esenca, gels, maska, etj 0.05% -0.5%

(Bazuar në Hyaluronate ngurta natriumi)

Tretur në ujë. Më e madhe pesha molekulare, e ngadalshme shpërbërja, dhe më të shpejtë shpërbërja nga ngrohja apo në  si.
produktet kozmetikë Foundation, kuq buzësh, rimel, etj
Pastrimi produkt Cleanser, dush xhel, etj
furnizimet e flokëve Shampo, kondicioner, fermentimi, restaurues e flokëve, etj

  • Previous:
  • Next:

  • Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

    Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne