INGAH SOSI HYALURONATE

Natrium hyaluronate nyaéta uyah diturunkeun tina asam hyaluronic, kalayan beurat molekular tina 3000Da ka 2500KDa sareng CAS no. 9067-32-7. Ieu mangrupikeun polimér mukopolisakarida nu diulang-kali dikaitkeun ku unit N-acetylglucosamine sareng unit disaccharide asam D-glucuronic. Éta sacara alami aya dina kulit, panon, sendi, sareng organ sanés sareng jaringan konektip. Kapanggih éta natrium hyaluronat ngagaduhan seueur fungsi fisiologis, sapertos partisipasi dina pelembab, pelumasan, penyembuhan luka, perbaikan jaringan, regenerasi, réspon radang, pamekaran émosion, sareng sajabana.

Sodium hyaluronate loba dipaké dina produk pangan, kosmetik, sareng farmasi. Kaamananna parantos dikonfirmasi, sareng teu mungkin bakal ngabalukarkeun réaksi anaphylactic sabab disebarkeun sacara alami di awak manusa. Aya dua cara pikeun ngahasilkeun natrium hyaluronate, ékstraksi tina sisir hayam, sareng férméntasi biologis. Urang nganggo férméntasi biologis, sareng henteu-GMO, henteu aya sumber sasatoan.

Di-kosmetik Paris 2019

Di-kosmetik Paris 2019

 PCHI Shanghai 2019

PCHI Shanghai 2019

CPHI Shanghai 2019

CPHI Shanghai 2019

Sértipikat diropéa

Sértipikat diropéa

TWO BIG FESTIVALS

TWO BIG FESTIVALS

KOMUNITAS RESUME 2020.8

KOMUNITAS RESUME 2020.8

KECAP GURU TEAM-2020.7

KECAP GURU TEAM-2020.7

Vitafoods Jenéwa 2019

Vitafoods Jenéwa 2019

  • ngeunaanus02

SHANDONG AWA BIOPHARM CO., LTD. diadegkeun dina 15 Juli 2010. Perusahaan ayeuna gaduh total aset ampir 100 juta yuan, kalayan langkung ti 100 pagawé. Kapasitas taunan langkung sakitar 130MT ayeuna, kalebet 100MT kosmetik sareng kelas kelas HA, 20MT tina oligo HA, 10MTs tetes panon na kelas HA sareng 3MTs suntik kelas HA. Kalayan téknologi produksi canggih, kualitas produk anu saé, sareng jasa saatos jualan anu saé, kami nampi reputasi anu hadé sareng amanah ti nasabah. 

Saatos usaha anu ageung 10 taun, kami parantos daptar dina Tilu Papan Anyar (Kode Saham: 832607) sareng ngagaduhan seueur sertipikasi sareng kualifikasi, sapertos ISO9001, DMF, NSF, KOSHER, HALAL, ECOCERT, COSMOS, Lisensi Manufaktur Narkoba, Sertipikat Luhur- téknologi Enterprise, sareng anu sanés sareng urang tetep teras ngembangkeun. Kecap susah, masa depan caang.

  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate
  • natrium Hyaluronate

Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami