Kozmetik dereceli sodyum hiyaluronat

Kısa Açıklama:

Sodyum hiyalüronat, . Birçok farklı moleküler ağırlık, yüksek moleküler  ağırlık (> 1.5MDa), sıradan moleküler ağırlık (0.8-1.5MDa), düşük moleküler ağırlık (0.1-0.8MDa) ve süper düşük moleküler ağırlık (<0.1MDa) vardır.

Contact us at info@awabiopharm.com için.


Ürün ayrıntısı

COA

Ürün özellikleri

● Yüksek güvenlik

Uluslararası ECOCERT organik kozmetik hammadde belgelendirme geçti.
Bu ürün, transgenik olmayan suşların fermantasyonu ile elde edilir, fermentasyon malzemelerin tüm hayvan olmayan kaynaklarıdır.
Yetkili denetim kuruluşu tarafından emniyet onay ürünün güvenli olduğunu kanıtlamaktadır.

● Yüksek saflıkta, düşük kirlilik

Glukoronik Asit içeriği ulusal endüstri standardı daha yüksektir.
Protein, çekirdek asit ve ağır metal içeriği ulusal endüstri standardı daha düşüktür. Sıkı üretim yönetimi ve gelişmiş üretim ekipmanları, ekibe diğer bilinmeyen yabancı maddelerin tanıtımı ve üretim sürecinde patojenik mikroorganizmaların bulaşma kaçınarak olun.

● Kişiye özel hizmet

Farklı moleküler ağırlıklara sahip Teklif ürünleri, aynı zamanda müşterilerin ihtiyaçlarına göre ürün özelleştirebilirsiniz.
Etkinlik değerlendirmesi, vb ürün kullanımından kapsamlı teknik destek sağlayın

Fonksiyonlar

HA moleküler ağırlığı 1KDa gelen 3000KDa çok geniştir. Ve kozmetik farklı molekül ağırlığına sahip sodyum hiyalüronat etkileri oldukça farklıdır.

Farklı MW ile HA

Tavsiye edilen  MW aralığı

verim

Yüksek MW

≥ 1.5x106 Da

Yüksek su tutma, hücre dokusu af yenilenmesini teşvik.

Olağan MW

(~ 1.50 0.80) x 106 Da

Uzun süre cilt nemini ve yağlama tutun.

Düşük MW

(0.50, 0.10) x 106 Da

Kolayca cilt besleyici, cilt tarafından emilir.

Süper Düşük MW

≤ 10000 Da

Trans-dermal emme, derin nemlendirici.

Özellikler

madde

Kozmetik Sınıf

Görünüm

Beyaz ya da hemen hemen beyaz toz
şeffaflık ≥% 99.0

pH

6.0 ~ 7.5
Glukuronik asit ≥% 45.0

Protein

≤% 0.1
Kurutma kaybı ≤% 10.0
Kontağı Kalıntı ~% 20.0% 15.0

Kütle yoğunluğu

----

Ağır metal Pp 20 sayfa / dakika

Arsenik

≤ 2 ppm
Toplam bakteri sayısı

<100cfu / g

Kalıp ve maya

<20cfu / g

Stafilokok aureus

Olumsuz

Pseudomonas aeruginosa

Olumsuz

Uygulama s

Uygulama Türü Başlıca Ürün Önerilen dozaj Kullanım yöntemi
Cilt bakım ürünleri Kremler, losyonlar, esans, jeller, maskeler, vb % 0.05 -0.5%

(Katı sodyum hiyalüronat dayanarak)

Suda çözünmüş. Daha büyük molekül ağırlığı, daha düşük erime ve ısıtma veya daha hızlı çözünme  gibi.
Makyaj ürünleri Vakfı, ruj, göz farı, vb
Temizleme ürünü Temizleyici, duş jeli, vs.
Saç malzemeleri Şampuan, saç kremi, fermantasyon, saç restoratör, vb

  • Önceki:
  • Sonraki:

  • Mesajınızı bize gönderin:

    Mesajınızı buraya yazın ve bize gönderin